Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Με λίγα λόγια,να ποιά είναι η Θέση μας,για την συμφωνία των Πρεσπών.


Η συμφωνία δεν αφορά ούτε τον Τσίπρα,ούτε τον Μητσοτάκη,ούτε τον κάθε Χ.Αυγίτη,που αμφισβητεί στο σύνολό του το Δημοκρατικό μας πολίτευμα.Αφορά όλους τους ΈΛΛΗΝΕΣ,συνολικά.
Το πρόβλημα προέκυψε με τα Σκόπια,όταν έγραψαν μέσα στο Σύνταγμά τους,πως το νέο όνομα για την χώρα τους, είναι "Δημοκρατία της Μακεδονίας", κάτι που αποφεύγουν να κουβεντιάσουν,όσοι τάσσονται ενάντια στην συμφωνία των Πρεσπών. Το γεγονός αυτό τους έδινε την δυνατότητα ,να αυτοπροβάλλονται ως συνεχιστές της Ιστορίας της Αρχαίας Μακεδονίας, πράγμα που ήταν Ιστορικά λάθος πέρα για πέρα.Σήμερα στην αναθεώρηση που έκαναν στο σύνταγμά τους,ΓΡΆΦΟΥΝ και ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ,πως ΔΕΝ έχουν ΚΑΜΙΆ σχέση με την Ιστορία της Αρχαίας Μακεδονίας, και η γλώσσα που ομιλούν,τα Makedonski,ανοίκει στην χωρία των νοτιοσλαβικών γλωσσών. ΑΥΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ως Έλληνες,ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ,πάντα στο Σύνταγμά τους, που ΔΕΝ το έγραφαν.
Η συμφωνία των Πρεσπών, ΔΕΝ είναι κουβέντα μεταξύ των θαμώνων ενός Καφενείου, ούτε ανταλλαγή επιχειρημάτων μεταξύ φίλων ,μέσα από SMS. Είναι ΈΓΓΡΑΦΑ του ΟΗΕ ,που στο εξής ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΉΦΙΣΗ ΤΟΥΣ,από την ΒΟΥΛΉ των ΕΛΛΗΝΩΝ, θα καθορίζουν ,ΑΠΌ ΕΚΕΙΝΗ την ΣΤΙΓΜΗ και ΜΕΤΆ,την σύσταση των Σκοπιανών,πως .ΔΕΝ έχουν καμιά σχέση με την Ιστορική Μακεδονία και η γλώσσα που μιλάνε,ΕΠΊΣΗΣ.
Αυτό που λέγεται πως " υπάρχουν πολλοί ,που ΈΧΤΙΣΑΝ καριέρες,δίπλα από το Σκοπιανό πρόβλημα είναι ΑΛΉΘΕΙΑ.
Με αυτή την Συμφωνία των Πρεσπών,οι Σκοπιανοί ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ,ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ Συντάγματος τους,πως ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΊΑ ΣΧΕΣΗ με την Ιστορική Μακεδονία, ΕΙΝΑΙ ΣΛΆΒΟΙ στην καταγωγή και η γλώσσα που ομιλούν είναι ΣΛΑΒΙΚΉ. Αυτό το γεγονός ΛΎΝΕΙ τα όποια προβλήματα είχαμε ΠΡΙΝ,μαζί τους. Επομένως είναι ΜΕΓΆΛΗ ΒΛΑΚΕΊΑ, όταν παραδέχονται ΕΚΕΊΝΟΙ ,πως δεν έχουν καμιά σχέση με τον Ελληνισμό, ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ,να επιμένουν ,πως ΟΧΙ ........έχουν. Είναι ΒΛΑΚΕΊΑ με ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΊΑ. Γι αυτό λέμε πως η ΒΛΑΚΕΊΑ είναι ανίκητη......επειδή αμφισβητεί διαρκώς ,με επιχειρήματα του χτές,που ΔΕΝ ισχύουν,σήμερα.
Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,βρίσκεται ΜΟΝΟ στην ΕΛΛΆΔΑ, και πουθενά αλλού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου